Buđenje autentične ličnosti – radionica OLI metoda

Dragi prijatelji,

Pozivamo vas na novu radionicu O.L.I. psihodinamskog integrativnog metoda u Beogradu

koja nosi naziv „Buđenje Autentične ličnosti“

Sa buđenjem proleća krećemo u buđenje autentične ličnosti:
„Autentična ličnost je deo vas koji nije definisan vašim poslom, funkcijom ili ulogom. To je mešavina svih vaših talenata, veština, sposobnosti, interesovanja, darova, spoznaja i mudrosti. To je vaša ličnost koja je cvetala, nesvesna sebe, u onim periodima života kada ste se osećali najsrećniji i najispunjeniji.

Autentično JA je ličnost koja nam je genetski data i uključuje naše sposobnosti, talente, sklonosti, emocionalne i fiziološke reakcije povezane u celini opštim doživljajem identiteta.Ovaj identitet bi bio isti da ste rodjeni bilo gde na našoj planeti, kao bogati ili siromašni, crnac ili belac.To je baza vaše ličnosti koje morate biti svesni da biste ostvarili zadovoljstvo u životu.
Socijalno JA nastaje kao rezultat iskustva i ključnih dogadjaja koje ste preživeli i procesa reakcije i interpretacije koji se dogadjaju u vama. često je vaše socijalno JA primajući pogrešne informacije o vama, stvorilo i pogrešan doživljaj identiteta koji vas sputava i ne da vam da verujete u sebe i da uživate u životu. Kakve god bile vaše okolnosti nikad ne dozvolite da razlozi zbog kojih niste uspevali u životu prerastu u izgovore. živeći život svoje fiktivne ličnosti ili socijalnog JA (najčešće u skladu sa očekivanjima drugih u koja i sami poverujemo -da tako treba, mora) je opasno stanje koje apsorbuje i oduzima vašu životnu energiju.

Znate li kakva je vaša autentična ličnost?


Život nedosledan vašoj autentičnoj ličnosti stvara osećaj praznine, sveprisutno osećanje da niste potpuni. To osećanje možda pokušavate da potisnete raznim utehama kao što su cigarete, piće, preterano konzumiranje hrane, neprestani rad, preterano ulaganje sebe u partnera ili decu…Tako pokušavate da popunite rupu koja je nastala gubitkom vaše autentične ličnosti, izdajom sebe.

Ako kroz život idete svojom autentičnom ličnošću ta ogromna energija se oslobadja i dobijate na brzini i efikasnosti u kretanju ka svojim životnim ciljevima. Vredi se pozabaviti otkrivanjem i afirmacijom sopstvene autentične ličnosti.“ Nebojša Joavnović, psihoterapeut, kreator OLI metoda.

Nova radionica treninga psihologije uspeha pod nazivom

„Autentična ličnost“ biće održana 03.04.2016. godine u Beogradu.

Mesto održavanja je: Bulevar Despota Stefana 104, Salon Jelice Gimboš.

Vreme održavanja: 16-18h

Cena: 1.500 dinara

Voditelj: Mirjana Kokerić, licencirani kouč O.L.I. psihodinamskog integrativnog metoda

Rad se odvija u malim grupama, pa mesto možete rezervisati na adresi: mirjana.kokeric@gmail.com

Prijava je obavezna i zbog obezbedjivanja materijala potrebnog na radionici.

Dobro došli!

p

 

Jedno mišljenje na „Buđenje autentične ličnosti – radionica OLI metoda

Postavi komentar